Op zoek naar professioneel energieadvies en een energielabel voor kantoren? Bij e-Positive zijn we gespecialiseerd in het verstrekken van hoogwaardig energieadvies en energielabels voor zakelijke panden, waaronder kantoren. Sinds 1 januari 2023 is er een minimum van energielabel C verplicht voor kantoorpanden die groter zijn dan 100m2. Met ons deskundige advies helpen we u niet alleen bij het verkrijgen van een geldig energielabel, maar ook bij het identificeren van energiebesparende maatregelen om uw pand te verduurzamen en uw energiekosten te verlagen. Ontdek hoe we u kunnen ondersteunen bij het behalen van een optimale energie-efficiëntie en een meer duurzame bedrijfsvoering.

Energielabel kantoren berekenen

Bij het verkrijgen van een energielabel voor kantoren is een nauwkeurige berekening van cruciaal belang. Onze gecertificeerde adviseurs voeren een uitgebreide energie-audit uit om de energieprestaties van uw kantoorpand te beoordelen. Tijdens de audit evalueren we factoren zoals isolatie, verwarming, ventilatie, verlichting en duurzame energieopwekking. Met behulp van geavanceerde technieken en software berekenen we vervolgens het energielabel voor uw zakelijke pand, waarbij we rekening houden met de specifieke kenmerken en het energieverbruik van uw kantoor.

Verduurzaming van uw kantoorpand

Bij e-Positive gaan we verder dan alleen het verstrekken van een energielabel. Onze adviseurs bieden ook uitgebreid energieadvies om u te helpen bij het verduurzamen van uw kantoorpand. We presenteren een gedetailleerd rapport met aanbevelingen voor energiebesparende maatregelen, inclusief de verwachte investeringskosten en de geschatte terugverdientijd. Of het nu gaat om het verbeteren van isolatie, het optimaliseren van verwarmingssystemen, het implementeren van LED-verlichting of het integreren van zonnepanelen, wij bieden maatwerkoplossingen die passen bij uw zakelijke behoeften en budget.

Daniël Koningen

Directeur/adviseur

06-24563664

Adviseur Daniël Koningen | e-Positive