Zoek je naar een ervaren EP-adviseur? Dan ben je bij e-Positive aan het juiste adres. Als gecertificeerd energieadviesbedrijf bieden wij hoogwaardige EP-adviesdiensten voor zowel woningen als zakelijke panden. Als jouw betrouwbare partner in energieprestatie, staan onze deskundige EP-adviseurs voor je klaar om je te begeleiden naar een meer energie-efficiënte toekomst.

Wat is een EP-adviseur?

Een EP-adviseur, oftewel een Energie Prestatie adviseur, speelt een cruciale rol bij het beoordelen en verbeteren van de energie-efficiëntie van gebouwen. Of het nu gaat om een bestaande woning, een nieuwbouwproject of een bedrijfspand, onze EP-adviseurs beschikken over de benodigde kennis en certificeringen om energielabels te bepalen en te verbetertrajecten te begeleiden.

Wanneer heb je een EP-adviseur nodig?

Wanneer je je woning verkoopt, verhuurt of oplevert, ben je verplicht om een recent vastgelegd energielabel aan de koper of huurder te verstrekken. Een ervaren EP-adviseur van e-Positive kan je helpen om het juiste energielabel vast te stellen en te registreren. Onze EP-adviseurs zijn experts in het uitvoeren van gedetailleerde inspecties en het berekenen van energieprestaties op basis van verschillende factoren, zoals isolatie, verwarming, ventilatie en duurzame energiebronnen.

Energieadvies door e-Positive

Of je nu een particuliere woningeigenaar bent die zijn woning wil verkopen, een vastgoedprofessional die een pand wil opleveren, of een bedrijfseigenaar die zijn zakelijke panden wil verbeteren, onze EP-adviseurs zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige en professionele service. We streven ernaar om middels een adviestraject jouw energieprestaties te optimaliseren en je te helpen bij het behalen van de gestelde duurzaamheidsdoelstellingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak omtrent energieadvies.

Aanmelden bij onze koepelorganisatie

Ben jij een ervaren EP-adviseur en wil jij je graag aansluiten bij een koepelorganisatie? Bij e-Positive zijn we altijd op zoek naar zelfstandige adviseurs om toe te voegen aan ons landelijke netwerk. Het is mogelijk om je aan te melden indien je beschikt over een EP-U en/of EP-W-certificaat. Als EP-adviseur ga je langs bij woningen of utiliteitsgebouwen om het energielabel te bepalen. Vervolgens kan het gebouw door ons zelf afgemeld worden in de Energie-indexen. Neem vandaag nog contact met ons, zodat we gezamenlijk kunnen kijken of je in aanmerking komt.

Daniël Koningen

Directeur/adviseur

06-24563664

Adviseur Daniël Koningen | e-Positive